online campagnes door Alex

Let’s grow Forward! 

Online Marketing Strategie

Het digitale landschap is verzadigd. Om echt op te vallen, moet je zowel je doelgroep als je concurrentie aanspreken met een sterk verhaal. Vooral wanneer je een technisch of innovatief product aanbiedt. Jouw product biedt meer dan wat de specificaties onthullen.

De keuze van de juiste kanalen en activiteiten voor je budget is cruciaal. Een mooie website en veel bezoekers zijn goed, maar zonder duidelijke strategie en onderscheidende boodschap behaal je geen optimale resultaten. Wil je succesvol zijn? Dan moet je jouw online propositie aanscherpen en koppelen aan een effectieve digitale marketingstrategie.

Heb je vragen over dit onderwerp? Bespreek het met een van onze groeiconsultants. Zij kunnen je begeleiden naar meetbaar succes.

Deze bedrijven gingen je voor..

BWM Motorrad  is een online marketing klant van Forward Marketing
Flexpower  is een online marketing klant van Forward Marketing
Keymusic is een online marketing klant van Forward Marketing
Tempo Trommels & Rollen is een online marketing klant van Forward Marketing
PrimeVision is een online marketing klant van Forward Marketing

De boodschap van je online strategie bepalen

Wat los jij op voor jouw klanten?

Het belangrijke startpunt is het duidelijk in beeld krijgen van het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf. Met onze beproefde aanpak zorgen we ervoor dat we helder krijgen waarom klanten precies bij jou moeten zijn. Een centrale vraag hierbij: wat los je voor hen op? 

Deze marketing elementen matchen we met de juiste plek in de customer journey (klantreis). Bij door techniek of productie gedreven bedrijven duurt het vaak lang voordat een bedrijf een nieuwe klant wordt. Dti noemen we een lange klantreis. Wij helpen jou het juiste te zeggen en te communiceren op het juiste moment Dit zorgt ervoor dat je toekomstige klant voor jou kiest.

Strategie van Forward Marketing
advies en audits door Alex

Maak je propositie scherp

Verhoog je ROI

Zorgen voor een juiste boodschap of positionering in combinatie met een keuze voor de juiste kanalen en marketing activiteiten, is de basis van een succesvolle marketing aanpak. Zeker bij een technisch voortgedreven bedrijf zijn die niet altijd heel duidelijk. Wij hebben veel ervaring in relatief kleine doelgroepen en complexe producten. De aanpak in dergelijk situaties is heel specifiek, niet voor niets hebben we daar ons specialisme van gemaakt.

Samen met jou kijken we bij het bepalen van de beste website strategie naar de kanalen die voor jouw product of dienst het meeste opleveren: (website, ads, socials, etc.). Zodra we de propositie scherp hebben, zul je direct merken dat de resultaten uit al je marketing inspanningen sterk zullen verbeteren.  Belangrijk onderdeel daarvan is dat we je helpen om datagedreven te werken. Niet voor niets het succes recept van deze tijd. 

Wij helpen je graag een  beduidend betere ROI (Return On Investment) op je marketing proces en investering te verkrijgen.

Horen hoe we dat bij andere bedrijven gedaan hebben?

 

Forward Marketing

in een notendop

Klanttevredenheid 2022

Gemiddeld een 9

18 jaar

Zo lang zijn we al actief

Gespecialiseerd

Groeimarketing voor B2B bedrijven met speciale focus op Maak & Tech.

w

We horen er bij.

We functioneren als uw (externe) marketing afdeling.
Wij omarmen uw doelen.

Is Online Marketing Uitbesteden iets voor jou?

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

1. Persoonlijk contact & starten samenwerking

We geloven in persoonlijk contact voor een goede samenwerking. Daarom gaan we graag het gesprek aan over jullie organisatie en hoe we jullie kunnen helpen.

2. Brainstormsessies

Brainstormsessies met ons om doelen te verwezenlijken. We gaan samen om tafel zitten om te kijken welke doelen jullie hebben en hoe wij jullie hiermee kunnen helpen.

l

3. Plan van aanpak maken

Vanuit de brainstormsessie maken wij een plan van aanpak; hoe we jullie gaan helpen om de doelen te behalen. Hierbij staan we stil bij de tijdsplanning en maken we afspraken over wat we van elkaar mogen verwachten.

g

4. Het plan uitvoeren & optimaliseren

Onze experts gaan voor jullie aan de slag met het uitvoeren van het plan van aanpak. Regelmatig is er contact over de voortgang van de werkzaamheden en om rekening te houden met ontwikkelingen m.b.t. jullie organisatie.

Structuur in je online marketingaanpak

Het (jaar)plan

Bij Forward pakken we de zaken graag gestructureerd aan. Daarom beginnen we met het helder krijgen van de doelstellingen. Als performance marketeers is dit voor ons het vertrekpunt.

Daarna maken we een strategie, een plan van aanpak. Zo’n online marketing (jaar)plan zorgt voor duidelijkheid en structuur. Ook fijn: je weet precies wanneer er acties op de planning staan.

Wat staat er in zo’n jaarplan?

doelstellingen
welke acties er uitgevoerd worden
wanneer deze zijn
budgetten
agenda voor overlegmomenten

advies en audits door Alex

Het woord aan..

Onze klanten

Een optimale samenwerking én

Heldere doelen

Door het werken met een jaarplan krijgt jouw marketing een duidelijke strategie in plaats van op ad hoc basis uitgevoerde projecten. Dit zorgt voor een betere afstemming van de middelen aan de gewenste resultaten. Jouw organisatie weet wanneer het iets moet doen of kan verwachten.

Een goed jaarplan zorgt voor heldere doelstellingen, optimale samenwerking, betere focus én rust.

Meten = weten
Performance marketing

Vanuit de doelstellingen zoeken we naar de beste online kanalen binnen het gestelde budget om maximaal rendement te halen. Dat is performance marketing en dat is wat we doen.

Alles wat we doen moet bijdragen aan een beter resultaat. Elke actie wordt geanalyseerd om te vergelijken of een andere actie niet meer op kan leveren. Elke investering wordt doorgemeten en een belangrijke vraag die we jou stellen is: wat mag een klant u kosten?

Vanuit hier kunnen we renderende campagnes ontwerpen én uitvoeren. Jouw doelstelling is zowel ons vertrekpunt als het uiteindelijke doel. We rekenen alles door en zorgen op die manier voor een duidelijk vooraf te verwachten rendement.

Doordat we marketing duidelijk meetbaar te maken en koppelen aan (financiële) doelen is het mogelijk om van marketing geen kostenpost maar juist een renderend proces te maken.

Forward Marketing inschakelen

Vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden?

Laat zonder verplichtingen een bericht achter en we nemen contact met je op.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest