Let’s grow Forward! 

Online Marketing Strategie

Er wordt vaak veel geïnvesteerd in een mooie website en de bezoekersstromen daar naar toe. Investeringen in Google Ads en social media advertenties zorgen voor aandacht voor jouw dienst of product. Om deze inspanningen echter goed te laten renderen, is het noodzakelijk om jouw online propositie scherp te stellen in een digitale marketing strategie. We gaan graag met je aan de slag om deze online marketing strategie vervolgens helder toe te lichten.

De boodschap van je online strategie bepalen

Wat los jij op voor jouw klanten?

Het belangrijke startpunt is het duidelijk in beeld krijgen van het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf. Met onze beproefde aanpak zorgen we ervoor dat we helder krijgen waarom klanten precies bij jou moeten zijn. Een centrale vraag hierbij: wat los je voor hen op? 

Deze marketing elementen matchen we met de juiste plek in de customer journey (klantreis). Dit zorgt ervoor dat je het juiste communiceert op het juiste moment zodat je toekomstige klant voor jou kiest.

Maak je propositie scherp

Verhoog je ROI

Samen met jou kijken we bij het bepalen van de beste website strategie naar de kanalen die voor jouw product of dienst het meeste opleveren: (website, ads, socials, etc.). Zodra we de propositie scherp hebben, zul je direct merken dat de resultaten uit al je marketing inspanningen sterk zullen verbeteren. 

Een goede heldere en scherpe propositie binnen je internet marketing strategie, zorgt voor hogere conversiepercentages én een beduidend betere ROI (Return On Investment) op je marketing investering.

Structuur in je online marketingaanpak

Het (jaar)plan

Bij Forward pakken we de zaken graag gestructureerd aan. Daarom beginnen we met het helder krijgen van de doelstellingen. Als performance marketeers is dit voor ons het vertrekpunt.

Daarna maken we een strategie, een plan van aanpak. Zo’n online marketing (jaar)plan zorgt voor duidelijkheid en structuur. Ook fijn: je weet precies wanneer er acties op de planning staan.

Wat staat er in zo’n jaarplan?

doelstellingen
welke acties er uitgevoerd worden
wanneer deze zijn
budgetten
agenda voor overlegmomenten

Een optimale samenwerking én

Heldere doelen

Door het werken met een jaarplan krijgt jouw marketing een duidelijke strategie in plaats van op ad hoc basis uitgevoerde projecten. Dit zorgt voor een betere afstemming van de middelen aan de gewenste resultaten. Jouw organisatie weet wanneer het iets moet doen of kan verwachten.

Een goed jaarplan zorgt voor heldere doelstellingen, optimale samenwerking, betere focus én rust.

Meten = weten
Performance marketing

Vanuit de doelstellingen zoeken we naar de beste online kanalen binnen het gestelde budget om maximaal rendement te halen. Dat is performance marketing en dat is wat we doen.

Alles wat we doen moet bijdragen aan een beter resultaat. Elke actie wordt geanalyseerd om te vergelijken of een andere actie niet meer op kan leveren. Elke investering wordt doorgemeten en een belangrijke vraag die we jou stellen is: wat mag een klant u kosten?

Vanuit hier kunnen we renderende campagnes ontwerpen én uitvoeren. Jouw doelstelling is zowel ons vertrekpunt als het uiteindelijke doel. We rekenen alles door en zorgen op die manier voor een duidelijk vooraf te verwachten rendement.

Doordat we marketing duidelijk meetbaar te maken en koppelen aan (financiële) doelen is het mogelijk om van marketing geen kostenpost maar juist een renderend proces te maken.

Forward Marketing inschakelen

Vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden?

Laat zonder verplichtingen een bericht achter en we nemen contact met je op.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest