Selecteer een pagina

Maak kennis met..

Ons Team

Het Forward Marketing Team bestaat uit een hecht team van hardwerkende en enthousiaste mensen die passie hebben voor hun vak en jouw bedrijf willen laten groeien.

Online Marketing

Nico de Jong

Nico de Jong

Strategic & online marketeer

Met zijn strategische blik en grote hoeveelheid aan online marketing kennis heeft onze algemeen directeur al vele bedrijven geholpen met hun online groei. Nico zit vol ideeën en is hartstikke enthousiast en creatief.

Frank van Splunter

Frank van Splunter

Online marketeer

Frank is altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing weetjes en die legt hij graag uitgebreid aan je uit. Daarnaast weet hij veel van SEO en ook de meest originele oneliners tovert hij zo uit zijn hoge hoed.

Els Dekker

Els Dekker

Online marketeer

Els is heel analytisch ingesteld. Data is haar beste vriend. Ze gaat elk vraagstuk kalm en oplossingsgericht te lijf, totdat ze de allerbeste strategie heeft uitgestippeld.

Frank van der Gugten

Frank van der Gugten

Online marketeer

Frank weet alles over customer journeys. Hij brengt de klantreis van de doelgroep in kaart en geeft vervolgens aan wat er verbeterd kan worden. Met zijn scherpe blik ziet hij altijd nieuwe kansen.

Nils Meijer

Nils Meijer

Online marketeer

Nils is één van de meest ervaren online marketeers in ons team. Ruim 20 jaar aan kennis neemt hij met zich mee in zijn online portfolio.

Design & Development

Marloes van Dijk

Marloes van Dijk

Webdesigner

Marloes geeft iedere website binnen een handomdraai een nieuwe look en zorgt er ook nog voor dat bezoekers converteren door alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten.
Stefan Angenent

Stefan Angenent

Webdeveloper / webdesigner

Loopt je website vast of wil je een technisch snufje toevoegen aan je webshop? Stefan lost het voor je op. Geen vraag is hem te gek en hij knutselt de mooiste designs in elkaar

Back & Front office

Jolanda van der Meijden

Jolanda van der Meijden

Administratie

Vragen over je factuur of over je contract? Dan krijg je Jolanda van de administratie aan de lijn. Zij zorgt niet alleen voor facturen, maar brengt ook overzicht aan in onze interne planningen.

Alex Koop

Alex Koop

Consultant

Ga je een samenwerking met ons aan, dan is de kans groot dat je met Alex in contact komt. Hij kan je precies vertellen waar ons bedrijf voor staat en welke diensten we aanbieden. Overtuigd? Dan stelt hij graag een offerte of een contract voor je op.

Online marketing

Outsourcing

Wil je online marketing volledig uitbesteden aan een ervaren online marketing partij?

Laat ons weten wat jouw doelstelling is en wij ontzorgen je volledig. Van het opstellen van een strategie tot aan het uitvoeren en analyseren. Resultaat gedreven full service marketing met inzet van de voor jou meest renderende digitale marketing kanalen.

Online marketing

Ondersteuning

Heb je specialistische ondersteuning nodig bij je online marketing werkzaamheden?

Heb je al een strategie uitgestippeld maar wil je sparren over welk kanaal je moet inzetten? Dankzij Forward heb je een volledig team van specialisten tot je beschikking. Onze online marketing professionals ondersteunen je waar nodig.

Online marketing

Op locatie

Op zoek naar een marketeer die jouw team (tijdelijk) komt ondersteunen op locatie?

Onze werkzaamheden zijn, geheel of gedeeltelijk, ook bij jou op kantoor uitvoerbaar. Samen gaan we aan de slag met de doelstelling van jouw onderneming.

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen. We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest