Maak kennis met..

Ons Team

Het Forward Marketing Team bestaat uit een hecht team van hardwerkende en enthousiaste mensen die passie hebben voor hun vak en jouw bedrijf willen laten groeien.

Online Marketing

Nico de Jong

Nico de Jong

Strategic & online marketeer

Met zijn strategische blik en grote hoeveelheid aan online marketing kennis heeft onze algemeen directeur al vele bedrijven geholpen met hun online groei. Nico zit altijd vol ideeën en is hartstikke enthousiast en creatief.
Frank van Splunter

Frank van Splunter

Online marketeer

Frank is altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing weetjes en die legt hij graag uitgebreid aan je uit. Daarnaast weet hij veel van SEO en hij tovert de meest originele oneliners uit zijn hoge hoed.
Els Dekker

Els Dekker

Online marketeer

Els is heel analytisch ingesteld. Data is haar beste vriend. Ze gaat elk vraagstuk kalm en oplossingsgericht te lijf, totdat ze de allerbeste strategie heeft uitgestippeld.

Maikel van der Kruk

Maikel van der Kruk

Online marketeer

Na jaren als succesvolle hondencoach gewerkt te hebben was Maikel toe aan een nieuwe uitdaging. Forward Marketing bood een unieke kans voor een traineeship online marketing waardoor Maikel een radicale carrièreswitch gemaakt heeft om zijn passie voor marketing te volgen!

Frank van der Gugten

Frank van der Gugten

Online marketeer

Frank weet alles over customer journeys. Hij brengt de klantreis van de doelgroep in kaart en geeft vervolgens aan wat er verbeterd kan worden. Met zijn scherpe blik ziet hij altijd nieuwe kansen.

Nils Meijer

Nils Meijer

Online marketeer

Nils is één van de meest ervaren online marketeers in ons team. Ruim 20 jaar aan kennis neemt hij met zich mee in zijn online portfolio.

Lester Visser

Lester Visser

Online marketeer

Jong geleerd… Lester was op zijn 14e al bezig met online marketing voor zijn eigen webshop. En nu zet hij zijn ervaring graag in om jou verder te helpen met de online marketing van jouw bedrijf.

Design & Development

Marloes van Dijk

Marloes van Dijk

Webdesigner

Al ruim 10 jaar geeft Marloes iedere website binnen een handomdraai een nieuwe look en zorgt er ook nog voor dat bezoekers converteren door alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten.
Jordy Boutier

Jordy Boutier

Webdeveloper / webdesigner

Jordy maakt de vertaalslag van techniek naar aansprekende websites. Maar ook is hij als ervaren service medewerker als geen ander in staat om technische zaken begrijpbaar te maken, voor klanten én voor collega’s.

“In 2001 bouwde ik mijn eerste website. Inmiddels ruim 200+ websites gebouwd en nog niet uitgekeken op mijn passie!”

Stefan Angenent

Stefan Angenent

Webdeveloper / webdesigner

Loopt je website vast of wil je een technische snufje toevoegen aan je webshop? Stefan lost het voor je op. Geen vraag is hem te gek en hij knutselt al 5 jaar de mooiste designs in elkaar.
Roel Verlaan

Roel Verlaan

Programmeur

Vol enthousiasme, passie en niet te vergeten een bak aan technische kennis / ervaring gaat Roel door tot hij een oplossing gevonden heeft.

Back & Front office

Jolanda van der Meijden

Jolanda van der Meijden

Administratie

Vragen over je factuur of contract? Dan krijg je Jolanda van de administratie aan de lijn. Zij zorgt niet alleen voor facturen, maar brengt ook overzicht aan in onze interne planningen.
Alex Koop

Alex Koop

Consultant

Ga je een samenwerking met ons aan, dan is de kans groot dat je met Alex in contact komt. Hij gaat met je in gesprek om te kijken wat de groeidoelstellingen zijn en welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf. Overtuigd? Dan stelt hij graag een offerte of contract voor je op.

Online marketing

Outsourcing

Wil je online marketing volledig uitbesteden aan een ervaren online marketing partij?

Laat ons weten wat jouw doelstelling is en wij ontzorgen je volledig. Van het opstellen van een strategie tot aan het uitvoeren en analyseren. Resultaat gedreven full service marketing met inzet van de voor jou meest renderende digitale marketing kanalen.

Online marketing

Ondersteuning

Heb je specialistische ondersteuning nodig bij je online marketing werkzaamheden?

Heb je al een strategie uitgestippeld maar wil je sparren over welk kanaal je moet inzetten? Dankzij Forward heb je een volledig team van specialisten tot je beschikking. Onze online marketing professionals ondersteunen je waar nodig.

Online marketing

Op locatie

Op zoek naar een marketeer die jouw team (tijdelijk) komt ondersteunen op locatie?

Onze werkzaamheden zijn, geheel of gedeeltelijk, ook bij jou op kantoor uitvoerbaar. Samen gaan we aan de slag met de doelstelling van jouw onderneming.

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen. We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest