Je doelgroep op het juiste moment bereiken 

Online adverteren

Wil je meer verkeer naar je website én deze bezoekers omzetten naar betalende klanten? Online adverteren helpt je verder. Van Google Ads tot Google Shopping en van Display Ads tot adverteren op social media. De opties binnen dit enorme speelveld zijn eindeloos.

Krijg grip op je advertenties en houd de kosten per conversie zo laag mogelijk. Ben je klaar met gebakken lucht en je af te vragen waarom jouw advertenties niet werken? Krijg grip op de klantentoestroom. Bereik de juiste doelgroep, op het juiste moment én via het juiste kanaal.

Wat jouw gewenste resultaat of budget ook is, onze marketeers weten precies welke kanalen jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

BWM Motorrad  is een online marketing klant van Forward Marketing
Flexpower  is een online marketing klant van Forward Marketing
Keymusic is een online marketing klant van Forward Marketing
Tempo Trommels & Rollen is een online marketing klant van Forward Marketing
PrimeVision is een online marketing klant van Forward Marketing

Wat zijn de mogelijkheden met online adverteren? 

Zoekmachine advertenties

Wil je jouw klant een handje helpen in zijn of haar zoektocht naar jouw dienst of product? Dat kan via verschillende online advertentie kanalen.

Bijvoorbeeld via de zoekmachine adverteren, ofwel Google Ads (SEA). Hierbij betaal je voor een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Te herkennen aan het label “advertentie” of “Adv.”.

Het fijne hiervan is dat je zichtbaar bent op het moment dat een klant daadwerkelijk op zoek is naar wat jouw bedrijf aanbiedt. De juiste doelgroep kun je zo dus heel gericht bereiken met de juiste boodschap. Ook goed om te weten: Je betaalt pas als een gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt.

De digitale product etalage

Google Shopping

Wil je jouw product écht in de spotlight zetten, dan kun je kiezen voor Google Shopping. Dit kanaal werkt als een soort digitale product etalage waarin je de zoekmachine gebruikers in één oogopslag kunt laten zien welke producten je aanbiedt.

Productinformatie zoals specificaties en prijs kun je hier overzichtelijk weergeven. Zo verlaag je de drempel en stel je potentiële klanten in de gelegenheid direct over te gaan tot een aankoop.

Hebben jouw website bezoekers een product eerder in het winkelmandje geplaatst, maar de aankoop vervolgens niet afgerond? Dan is Google Shopping een handige manier om deze groep te retargeten en alsnog te overtuigen.

Boost je naamsbekendheid met

Display advertising

Wie wil bouwen aan naamsbekendheid, heeft aan Display Advertising (online bannering) een handig hulpmiddel. Je kunt zo namelijk in één klap een hele grote groep bereiken.

Tegelijkertijd kun je deze vorm van adverteren ook toespitsen op jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met banners die bijvoorbeeld worden vertoond op social media, in apps of op websites zoals RTL Nieuws en Nu.nl.

Het netwerk is enorm en er is een breed scala aan mogelijkheden. Voor de banners kun je overigens ook kiezen voor bewegend beeld. Dé manier om jouw merk flink onder de aandacht te brengen.  

Het woord aan..

Onze klanten

Je doorloopt samen met ons

een aantal vaste stappen

Analyseren

We starten met een uitgebreide analyse voor jouw bedrijf. Hiervoor gebruiken we speciale online marketing tools en gaan we het gesprek met jou aan om meer te weten te komen over jouw organisatie.

Doelstelling bepalen

Welke kansen gaan we voor jou oppakken? Aan de hand hiervan stellen we samen een concrete doelstelling op.

Houd altijd controle over je resultaten

Je krijgt toegang tot ons uitgebreide dashboard waar je altijd realtime je analytics resultaten in kan zien. Zo houd je zelf de controle over het behaalde online marketing resultaat en kan je dit binnen jouw organisatie communiceren.
i

Advies geven

Na het uitvoeren van de analyse geven we je een helder advies. Hierin staan de grootste kansen voor jouw bedrijf beschreven.
l

Plan maken en uitvoeren

Nadat we een concrete doelstelling hebben opgesteld, maken we een plan voor jouw bedrijf. Geef jij je goedkeuring om het plan uit te voeren, dan gaan we direct aan de slag.

Ben je er klaar voor om samen met ons jouw doelstelling te bepalen?

Waar loop jij tegenaan met je online marketing werkzaamheden? We komen graag met je in contact. Tijdens een goed gesprek bespreken we jouw wensen en organisatiedoelen.

Forward Marketing inschakelen

Vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden?

Laat zonder verplichtingen een bericht achter en we nemen contact met je op.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest