Online marketing blog

Lees in ons kennisblog mee met de specialisten van Forward Marketing die vertellen over ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Leer alles over conversie, SEO, SEA, social media, webdesign en marketing automation.

Ontvang direct tips waar je écht iets aan hebt voor jouw website of webshop.

Forward Marketing uit Alphen aan den Rijn versterkt Landelijk initiatief Smart Industry

Forward Marketing uit Alphen aan den Rijn versterkt Landelijk initiatief Smart Industry

Alphen aan den Rijn, [Datum] -Forward Marketing, een bureau gespecialiseerd in de Maak- en tech industrie en gevestigd in Alphen aan den Rijn, heeft de eer om het allereerste online marketingbureau te zijn dat ambassadeur wordt van Smart Industry. Dit initiatief, geïnitieerd door het Ministerie van Economische Zaken met vooraanstaande partners zoals TNO, KVK, Koninklijke Metaalunie, FME en de ROM’s, is gericht op het versnellen van digitalisering binnen de maakindustrie. De toetreding van Forward Marketing versterkt de cruciale schakel tussen de digitale transformatie van processen en klantinteractie.

read more
Onboarden nieuwe medewerkers; stel deze vragen en bespaar duizenden euro’s!

Onboarden nieuwe medewerkers; stel deze vragen en bespaar duizenden euro’s!

Het onboarden van een nieuwe medewerker kan een flink project / ‘pain in the ass’ zijn. De kosten voor het vervangen van een individuele werknemer kunnen oplopen tot 2x hun jaarsalaris bij het aantrekken van een senior.

Gelukkig kun je in het onboard traject vragen stellen die ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers bij jouw organisatie blijven.

In dit artikel zetten we deze vragen op een rij, waardoor jouw organisatie tijd en kosten kan besparen bij het volgende onboard traject van nieuwe medewerkers.

read more

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen… We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis SEO tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Pin It on Pinterest