We are Forward

Wie zijn wij? Wij zijn Forward Marketing en performance marketing is onze aanpak. Ons concept heet Full Service Flex en met ons mooie team willen wij jou graag helpen! Wij omarmen jouw doelen.

Forward Marketing is in 2004 opgericht als Webstijl met de focus op het maken van mooie en soepel werkende websites. Dit had succesvolle samenwerkingen met Jan des Bouvrie en grote brancheverenigingen zoals Bouwend Nederland, Koninklijke boekverkopersbond, INretail en ICT waarborg tot gevolg. Ook zijn er vele innovaties en spannende samenwerkingen met marketing partijen ontstaan hier in Alphen aan den Rijn.

In de jaren daarna evolueerde het bedrijf tot een resultaat gericht full service marketing bureau waarbij kennis gemaakt werd met alle online marketing middelen en tools. Toen het resultaat leidend werd in al onze online marketing activiteiten en beslissingen vonden we het tijd om onze naam aan te passen aan wie we nu zijn:  Forward Marketing – marketing specialist in de maak-en tech industrie.

Met ons team van performance marketeers werken we aan jouw bedrijfsdoelen. Jij wil toch ook groeien?!

Onze kern waarden

Opgericht in 2004

We starten met een uitgebreide analyse voor jouw bedrijf. Hiervoor gebruiken we speciale online marketing tools en gaan we het gesprek met jou aan om meer te weten te komen over jouw organisatie.
Z

1500 succesvolle campagnes

Al meer dan 1500 succesvolle campagnes waarbij we gezorgd hebben voor: 

+ Leads

+ Personeel

+ Naamsbekendheid

+ Verkopen

 

Ervaring

17 enthousiaste en bevlogen professionals en een internationaal netwerk van ervaren marketeers. We houden van techniek, leads, goede gesprekken en lange samenwerkingen.

No nonsense en resultaatgericht

Nadat we samen een concrete doelstelling hebben opgesteld, maken we een plan. Geef jij je goedkeuring om het plan uit te voeren, dan gaan we direct samen aan de slag. We denken mee, adviseren pro-actief, voeren uit en controleren. Samen werken aan jouw doelen.

Mijn klantenkring groeit dagelijks

Wij zijn klant sinds 2010 en hebben dankzij Forward een nr. 1 positie verworven met een inmiddels zeer indrukwekkende klantenkring die nog dagelijks groeit.


Voordeelmat

Super goed geholpen

Zeer professioneel bedrijf, ben echt super goed geholpen met het bouwen van mijn website .

Linda Heemskerk, Hair16

Proactief

Forward Marketing is een prettige partij om mee samen te werken. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Forward. Je krijgt snel contact en al je vragen worden vlot en goed beantwoord.

Daarnaast is Forward proactief. Er wordt goed met je meegedacht en naar je wensen geluisterd. Zeker een aanrader! Speciale dank aan Alex en Stefan voor de goede service en het prettige contact!

Seven de Groot, Yaarwerk

Onze

Missie en visie

Forward investeert in kennis, techniek en de relatie voor de toekomst. Met een kritische blik gekoppeld aan praktische toepasbaarheid volgen we de laatste ontwikkelingen op digitale marketing gebied. Hierdoor zijn we in staat om de juiste technologie of ontwikkeling te gebruiken voor een optimaal resultaat. Onze ambitie is om met brede online marketing ondersteuning voor elk bedrijf, binnen de kaders van het gegeven budget, een optimaal resultaat te bieden.

Missie

Bedrijven actief helpen met hun groei door het selecteren en inzetten van de meest renderende online marketing instrumenten. Wij omarmen doelen en bieden alles wat nodig is voor online succes.

Visie

Door digitalisering is digitale marketing het primaire middel voor communicatie geworden. Door de hoeveelheid van mogelijkheden is het selecteren van de juiste kanalen steeds lastiger voor MKB bedrijven.

Wie zijn wij…

Maak kennis met het team

Team Forward

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest