WANTED: Strategisch denkend en Enthousiast Marketeer

Alle vacatures, Fulltime

Contact met Forward Marketing

Antonie van Leeuwenhoekweg 32
2408 AN, Alphen aan den Rijn
Info@forwardmarketing.nl
085 27 30 700

Hé, marketeer!

Wil jij strategisch sparren en adviseren? Maar ook luisteren, analyseren en meten? Wil je de marketing strategie van een klant bepalen en helpen met de opzet. Wil je zowel zelf uitvoeren als delegeren?

We werken voor wat grotere interessante bedrijven en helpen hen met het verwezenlijke van hun groeiambities. Dat is echt wat meer dan een SEO, Adds  of Social campagne opzetten. We verwachten dus ook van jou zowel online marketing kennis als algemene ontwikkeling als een goede intelligentie.

Je werkt zelfstandig maar met de zekerheid van een solide team achter je. Weet jij wat je wilt en deel jij je kennis graag? Ga jij een challenge niet snel uit de weg, maar vind je veiligheid, plezier en een goede sfeer net zo belangrijk? Daarom coach en adviseer je je collega’s net zo makkelijk als dat je je klanten helpt

Wij zijn zelfsturend, ambitieus, trouw, maar ook hartstikke gezellig en werken graag hybride (thuis én op kantoor). Hoewel we daarnaast ook nog eens overwegend jong zijn, heeft ons online marketing bureau heel wat meters op de teller staan. En onze werkwijze? Performance driven marketing! 

Jij hebt ook ervaring in online marketing. Zo weet je hoe je een goede campagne opzet en aan welke knoppen je moet draaien om deze nóg beter te laten lopen. Ook weet je hoe het is om met verschillende klanten aan verschillende projecten te werken. Die ballen blijven bij jou altijd in de lucht. 

Je hebt kennis van de meeste gangbare kanalen en weet waar ze voor dienen en wat ze doen. Van een aantal heb je zelfs meer dan de basis kennis. Je weet goede content te waarderen en kunt in ieder geval een tekst schrijven. 

Je hebt een natuurlijke drive je weet mensen mee te krijgen en dosis ambitie zit ook in jou…

En nu? Nu heb je zin in een challenge en ben je klaar om te groeien. Dus spreid die vleugels en let’s grow Forward!  

Neem alvast een kijkje op onze marketing afdeling👇

Wat je moet weten:

  • Zowel part-time als full-time mogelijk
  • Minimaal HBO werk/denk niveau (je gaat managers en bedrijven adviseren)
  • Vanaf 4 jaar ervaring in de online marketing wereld
  • Persoonlijk bonus pakket
  • Flexibele uren
  • Studieregeling
  • Hybride werken
  • Persoonlijk groeipad
  • Regelmatige workshops en opleidingsmogelijkheden

Heeft deze vacaturetekst iets in je los gemaakt? Stuur dan een mail met je CV naar nico@forwardmarketing.nl. Vertel wat je kan, maar zeker ook wat je wil en wat jou (als performance marketeer) bijzonder maakt. 

Contact

Ben jij het talent dat we zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Pin It on Pinterest

Share This