Website waarmee je punten scoort

Webshop laten maken

Alles wat er komt kijken bij een website laten maken geldt natuurlijk ook voor een webshop. Toch zit er een groot verschil in. Binnen een website staat vaak het bedrijf, je content of de dienst die je levert centraal. Uiteraard gaat het bij een webshop om de producten. Het is belangrijk dat deze op een juiste én aantrekkelijke manier worden getoond.

Deze bedrijven gingen je voor..

BWM Motorrad  is een online marketing klant van Forward Marketing
Flexpower  is een online marketing klant van Forward Marketing
Keymusic is een online marketing klant van Forward Marketing
Tempo Trommels & Rollen is een online marketing klant van Forward Marketing
PrimeVision is een online marketing klant van Forward Marketing

Begeleid je klant in het aankoopproces

Een conversie gerichte webshop

Een flinke bezoekersstroom naar je webshop is fijn, maar eenmaal daar wil je dat die bezoekers ook daadwerkelijk iets gaan doen. Daarom bouwen we een webshop met de reis naar een conversie in het achterhoofd. Die klant kun je ook digitaal bij de hand pakken en wij weten hoe.

Een webshop die er goed uitziet?
Dat is belangrijk. Maar nóg belangrijker is het om het voor je bezoekers simpel en overzichtelijk te houden met zo min mogelijk afleiding. Bezoekers begeleiden naar de aankoop van jouw product of dienst wordt zo een stuk eenvoudiger.

Veilig en gebruiksvriendelijk afrekenen

Integratie met betaalsystemen

Als bezoekers al even op je website zijn geweest en een product in het winkelmandje hebben geplaatst, moeten ze de aankoop ook eenvoudig kunnen voltooien. Tijd om een integratie met een betaalsysteem te doen. Integratie? Klinkt lastig. Nee hoor, wij helpen je daarmee. Ook handig: je kunt zelf bepalen welke systemen je wilt koppelen. Hierbij kun je denken aan o.a. iDEAL, PayPal, AfterPay en Apple Pay.

Mijn webshop staat…

En nu?

Bij Forward zeggen we altijd ‘een website is nooit af’. Nu de webshop live is gaan we keihard ons best doen om de webshop nóg verder te optimaliseren.

Performance is voor ons het uitgangspunt
Je weet pas of een webshop optimaal presteert als je gaat testen en gaat kijken naar de data. We blijven dus aan de knoppen draaien. Met veel enthousiasme gaan we maandelijks voor jou aan de slag om zowel de SEO als SEA van je webshop te optimaliseren. Zo gaan we pas écht vooruit!

Jij hebt de touwtjes in handen

Eenvoudig je webshop beheren

Je producten in de sale gooien of de nieuwe zomercollectie toevoegen. Dit kun je allemaal zelf beheren in het WordPress CMS systeem. Deze stellen we zo voor je in dat je alles eenvoudig zelf kunt doen. Niet zo thuis in het beheren van een website? Geen probleem. We leggen het je met liefde uit. We kunnen het beheer natuurlijk ook voor je uit handen nemen.

Het woord aan..

Onze klanten

Een complete webshop verhuizen of alleen de..

Producten migreren 

Wordt de structuur van je webshop aangepast of wordt er een compleet nieuwe webshop gelanceerd ter vervanging van de oude? Zijn er URL’s die veranderen, maar wil je de waarde van je huidige pagina’s niet verliezen? Hoog tijd om te verhuizen, ofwel migreren. Forward regelt het voor je.

Forward Marketing inschakelen

Vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden?

Laat zonder verplichtingen een bericht achter en we nemen contact met je op.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Alle diensten

Met de volgende diensten gaan we aan de slag om de door jou gestelde doelen te behalen.

Pin It on Pinterest