Twitter test nieuwe DM audio functie!

Alle blogs, Social media, Twitter

Gepubliceerd op: 02.18.2021
Spraakberichten binnen de DM (Direct Message) omgeving van Twitter worden momenteel uitgerold. Gebruikers in India, Brazilië en Japan kunnen momenteel van deze functie gebruik maken. Het opnemen en versturen van audio berichten wordt hiermee realiteit. Welke voordelen heeft audio in de DM functie van Twitter? Voor gebruikers die slechtziend zijn biedt dit mogelijkheden om zich […] Lees verder

Spraakberichten binnen de DM (Direct Message) omgeving van Twitter worden momenteel uitgerold. Gebruikers in India, Brazilië en Japan kunnen momenteel van deze functie gebruik maken. Het opnemen en versturen van audio berichten wordt hiermee realiteit.

Welke voordelen heeft audio in de DM functie van Twitter?

  • Voor gebruikers die slechtziend zijn biedt dit mogelijkheden om zich te mengen in de content die via Twitter wordt gedistribueerd.
  • Hiermee wordt ook de toegankelijkheid tot het platform vergroot.
  • Taalbarrières kunnen mogelijk worden verkleind, omdat de taal spreken voor sommige soms makkelijker is dan te schrijven.
  • Creatieve toevoeging aan de DM functie. Clubhouse wordt ook steeds populairder en groter op audio gebied.
  • Voor merken een interessante manier om via audio waarde toe te voegen aan iemand zijn berichten op Twitter.

Voor wie is deze audio DM functie tot nu toe beschikbaar?

Momenteel alleen voor iOS gebruikers. Voice tweets zullen later dit jaar ook voor Android gebruikers beschikbaar zijn. Of we deze functie binnenkort ook in andere landen terug zullen zien, is nu nog niet bekend!

Meer van deze auteur:Frank van Splunter

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen… We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis SEO tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Pin It on Pinterest

Share This