Forward Marketing uit Alphen aan den Rijn versterkt Landelijk initiatief Smart Industry

Alle blogs, Nieuws

Gepubliceerd op: 09.28.2023
Alphen aan den Rijn, [Datum] -Forward Marketing, een bureau gespecialiseerd in de Maak- en tech industrie en gevestigd in Alphen aan den Rijn, heeft de eer om het allereerste online marketingbureau te zijn dat ambassadeur wordt van Smart Industry. Dit initiatief, geïnitieerd door het Ministerie van Economische Zaken met vooraanstaande partners zoals TNO, KVK, Koninklijke Metaalunie, FME en de ROM's, is gericht op het versnellen van digitalisering binnen de maakindustrie. De toetreding van Forward Marketing versterkt de cruciale schakel tussen de digitale transformatie van processen en klantinteractie. Lees verder

Digitale strategieën cruciaal in complexe maakindustrie

Ester van Kuik, communicatie manager bij Smart Industry vertelt: ”De maakindustrie kenmerkt zich door nichemarkten, complexe besluitvorming en kennisintensieve organisaties die producten tegen relatief hoge investeringen verkopen. Daardoor hebben klanten veel vragen voordat zij tot aankoop overgaan –– wat resulteert in een langdurig aankoopproces. Hoe beter je de vragen van kopers gedurende het aankoopproces beantwoordt, hoe groter de kans dat je als organisatie de deal sluit.”

“Een dynamiek die maakbedrijven dwingt tot een doordachte, digitale commerciële aanpak. Onze Smart Industry ambassadeur Forward Marketing is een van de partijen die onze leden op weg kan helpen met het implementeren van de benodigde digitale commerciële strategieën daarvoor”.

Forward Marketing verbindt systemen voor leidende positie maakindustrie

Nico de Jong, algemeen Directeur bij Forward Marketing, legt uit: “Onze jarenlange opgedane kennis en ervaring in online klantinteractie en de digitalisering van aan- en verkoopprocessen hebben ons een diepgaand inzicht gegeven. Door niet alleen productieprocessen, maar alle systemen met elkaar te verbinden, kunnen we een schat aan klantkennis vergaren en de klantwaarde van bedrijven aanzienlijk vergroten. Wij geloven dat dit essentieel is om de Nederlandse maak en tech industrie naar een leidende positie in Europa te loodsen.”

Uitnodiging: Stap vooruit naar vernieuwing

Forward Marketing nodigt enthousiaste ondernemers in de maakindustrie uit om de eerste stap te zetten naar een gedurfde transformatie. Ontdek hoe digitale marketing een cruciale rol kan spelen in het vormgeven van de toekomst van de industrie. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en uw bedrijf beter te laten aansluiten op uw klanten.

Over Smart Industry

Sinds haar oprichting in november 2014 door het Ministerie van Economische Zaken, in samenwerking met TNO, KVK, Koninklijke Metaalunie, FME en de ROM’s, heeft Smart Industry een revolutionaire beweging op gang gebracht. Samen met haar partners streeft zij ernaar om de digitalisering van de maakindustrie te versnellen. Hiermee legt Smart Industry de basis voor verbeterd verdienvermogen, verhoogde innovatiekracht, strategische autonomie en een robuuste industrie die is voorbereid op de toekomst.

Voor meer informatie over Smart Industry, bezoek https://smartindustry.nl.

Meer van deze auteur:Maikel van der Kruk

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen… We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis SEO tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Pin It on Pinterest

Share This