Google Analytics 4

Alle blogs, Google Analytics

Gepubliceerd op: 04.12.2022
Google Analytics is de nieuwe opvolger van Universal Analytics. Google Analytics 4 is een krachtige marketingtool die inzicht geeft in gebruikersdata, die jou helpen betere marketingbeslissingen te nemen. Op deze overzichtspagina hebben we alle Google Analytics 4 artikelen verzameld. Mocht je dus in de nabije toekomst op zoek zijn naar antwoorden rondom dit onderwerp, kom […] Lees verder

Google Analytics is de nieuwe opvolger van Universal Analytics. Google Analytics 4 is een krachtige marketingtool die inzicht geeft in gebruikersdata, die jou helpen betere marketingbeslissingen te nemen.

Op deze overzichtspagina hebben we alle Google Analytics 4 artikelen verzameld. Mocht je dus in de nabije toekomst op zoek zijn naar antwoorden rondom dit onderwerp, kom hier dan gerust nog eens terug om nieuwe praktische tips incl. screenshots te bekijken.

Algemeen

Google Analytics 4 stappenplan

Cross domein tracking binnen Google Analytics 4

Google analytics 4 Rapporten

Landingspagina rapport binnen Google Analytics 4

Overige

Conversie migratie tool binnen Google Analytics 4

Doelen instellen binnen Google Analytics 4

Google Analytics 4 tips

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips binnen de online marketing wereld? Praktische tips ontvangen waar je zelf mee aan de slag kunt? Of online marketing uitbesteden?

Meer van deze auteur:Frank van Splunter

JIJ HEBT DOELEN, WIJ OMARMEN DEZE!

Als resultaat gedreven full service online marketing bureau helpt Forward marketing jou proactief. Jij hebt doelen en wij ondersteunen je door middel van een doordachte strategie om deze te behalen… We helpen jou om kansen te ontdekken en er efficiënt gebruik van te maken.
Profiteer ook van onze onderscheidende, resultaatgerichte, meedenkende, adviserende en uitvoerende werkwijze.

Gratis SEO tips! Schrijf je nu in op onze maillijst

Pin It on Pinterest

Share This